Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı; âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kullanılacak kişi nüshası 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve haklı çkırmızıışması önemlidir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı nite bakım örgülmalıdır? Yangın bapları kararlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin zinde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini dâhilerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları kabil çatı emniyetliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına allıkınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı Yangın Merdiveni Kapısı aralık opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile henüz kesif kullanma esenlanabilir.

En uygun pahaı bulmanız sinein farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en onat yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın ve ivedi hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu sektör Yangın Kapısı bazı modellerde normal kapı koluna kabil. 

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Binalarda belirli standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı Yangın Çıkış Kapısı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page